Укр Рус

Напишіть нам!

Замовити послугу

+38 068 828 09 79 +38 098 498 55 88
olsonkyiv@gmail.com
м. Київ, Україна
вул: Золотоустівська 24

Приведення статуту товариства у відповідність до закону про тов 2018

1000 грн 3 р. дні

Послуга доступна в наступних містах Київської області: Київ, Біла Церква, Ірпінь, Боярка, Вишневе, Бориспіль, Вишгород, Переяслав-Хмельницький, Бородянка, Васильків, Макарів, Обухів, Фастів, Яготин, Сквира, Миронівка, Кагарлик, Славутич, Буча, Баришівка, Рокитне, Ставище, Богуслав.

З 17 червня 2018 року набрав законної сили новий закон «Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю».
До вступу в силу нового закону, компанії мають організаційно-правову форму у вигляді товариства з обмеженою відповідальністю керувалися ЗУ «Про господарські товариства» та нормами цивільного і господарського законодавства. Для більш чіткого регулювання даної форми власності та поліпшення бізнес-клімату в Україні, законодавцем був розроблений новий закон, який зможе ширше захищати права учасників (засновників) ТОВ та допоможе гнучко управляти компанією і здійснювати господарську діяльність з меншими ризиками.
Згідно перехідних положень нового закону, учасникам протягом року, з моменту вступу в силу цього закону, необхідно привести статут ТОВ у актуальний стан відповідно до норм нового закону.

Навіщо вносити зміни?
Якщо не вносити зміни до статуту ТОВ, то в подальшому положення статуту будуть вважатися НЕДІЙСНИМИ, тому що не відповідатимуть нормам нового закону, що призведе до негативних наслідків при здійсненні господарської діяльності підприємства, в т.ч. до можливого визнання угод недійсними.
Рекомендується подбати про це заздалегідь, тому що в Україні зареєстровано майже 2 млн. товариств з обмеженою відповідальністю, що призведе до величезних черг у державних реєстраторів і нотаріусів, адже за новим законом статутні документи підлягають обов'язковому нотаріальному посвідченню.

Які зміни необхідно внести?
У статуті необхідно змінити, внести і / або додати в т.ч .:
Порядок прийняття рішень;
Порядок і терміни формування статутного капіталу;
Порядок виходу учасників з ТОВ;
Порядок прийняття рішення на загальних зборах учасників;
Додавання нових понять про корпоративне договорі, безвідкличної довіреності, конфлікт інтересів, великі угоди (індивідуалізація статутних документів);
Органи управління ТОВ;
Фонди ТОВ;
Припинення ТОВ;
І ряд інших моментів, які необхідно додати в нову редакцію Статуту.

Рішення від ЮК "Олсон":
Для того, щоб Ваш бізнес продовжував приносити прибуток без ризиків, пов'язаних з недійсністю статуту, фахівцями нашої компанії були розроблені і затверджені статути, які відповідають нормам закону «Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю».
Крім підготовки статуту, наша компанія зможе підготувати протокол загальних зборів учасників, яким будуть вноситися зміни до статуту ТОВ, забезпечити проходження документів у нотаріуса і державного реєстратора в найкоротші терміни. Крім того, Вам не доведеться стояти в чергах при подачі документів до державних реєстраторів, адже дана послуга надається «під ключ».
Терміни по внесенню змін до статуту товариства з обмеженою відповідальністю - 3-4 робочих дні з моменту надання документів.

Необхідні документи:
Для того, щоб скористатися послугою щодо внесення змін до статутних документів ТОВ в Києві досить направити на пошту або viber нашої компанії мінімальний пакет документів, а саме копії паспортів та ідентифікаційних кодів учасників (засновників) та код ЄДРПОУ (ОКПО) компанії.

Переваги роботи з ЮК "Олсон":
Основним напрямком нашої компанії є реєстраційні дії;
Більше 6 років на ринку юридичних послуг;
Безоплатні правові консультації;
Швидко проводимо зміни в статутні документи;
Приступаємо до роботи і готуємо документи в найкоротші терміни;
Офіс розташований в центрі міста;
Знижки при внесенні змін до кілька ТОВ;
Працюємо за безготівковим розрахунком;
Готуємо документи без передоплати.

Звертаючись до нас, Ви можете бути впевнені, що зміни будуть відповідати закону «Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю». Телефонуйте або замовте зворотний дзвінок, ми відповімо на всі виниклі питання і почнемо процедуру внесення змін в найкоротші терміни і без попередньої оплати.

Питання, які Часто Задають

• В яких містах ми надаємо послугу?

Луцьк, Івано-Франківськ, Рівне, Тернопіль, Хмельницький, Чернівці, Ужгород, Мукачево, Дрогобич, Самбір, Стрий, Золочів, Миколаїв, Трускавець, Яворів, Ковель, Калуш та інші.